Workshop inschrijfformulier

Met dit formulier kunt u zich aanmelden voor de workshop "Crowdfunding voor het ParkisonFonds"
Na ontvangst van uw inschrijving, ontvangt u van mij een bevestiging / antwoord. Mocht u binnen 7 dagen, geen bevestiging of antwoord hebben ontvangen, dan verzoek ik u vriendelijk contact met mij op te nemen via telefoonnummer 06-12282793.
De workshop gaat van start bij een inschrijving van minimaal 3 en maximaal 5 personen. Een week voorafgaand aan de datum krijgt u van mij nog een bericht van doorgang. Mocht de workshop niet doorgaan dan kan er voor een andere datum gekozen worden of wordt het betaalde bedrag geretourneerd.

Als u als groep van 5 deelnemers (bv; met vrienden/vriendinnen, familie en of collega's) wilt inschrijven graag iedere deelnemer een formulier laten invullen en bij de opmerkingen aangeven dat het om meerdere personen gaat, dan bent u er zeker van dat u allemaal voor dezelfde workshop wordt ingeschreven.

De persoon die een groep van 5 deelnemers organiseerd krijgt als bonus deze prent ter waarde van
€ 175,- cadeau.

 

Nummer:
Techniek:
Prent formaat:
Titel:
Oplage:
Jaar:

8877
Ets
40 X 50 cm.
ParkinsonGras
20
2018
Naam: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Telefoon: *
E-mail: *
Geef in de onderstaande selectie een top 3 aan van de door u gewenste workshops. Indien uw eerste keuze vol zit zal ik proberen u in te delen voor uw 2e of 3e keuze. Indien u maar één datum beschikbaar bent, vul dan in ider vakje dezelfde datum in. Alle workshops vinden plaats op de 1e zondag van de maand. Er kunnen meer zondagen per maand ingezet worden, dat is afhankelijk van de animo, b.v. een groep van 5 vrienden/vriendinnen of collega's. Daarvoor graag even contact maken om een datum af te spreken (mobiel: 06-12282793 of mail: info@kunstwan.nl).
Workshop 1e keus: *
Workshop 2e keus: *
Workshop 3e keus: *
Opmerking:


* verplicht in te vullen

HOME