WORKSHOP FORMULIER

Met dit formulier kunt u zich aanmelden voor de workshop "Crowdfunding voor het ParkisonFonds"
Na ontvangst van uw inschrijving, ontvangt u van mij een bevestiging / antwoord. Mocht u binnen 7 dagen, geen bevestiging of antwoord hebben ontvangen verzoek ik u vriendelijk contact met mij op te nemen via telefoonnummer 06-12282793. De workshop gaat van start bij een inschrijving van minimaal 3 en maximaal 5 personen. Een week vooraf aan de datum krijgt u van mij nog een bericht van doorgang. Mocht deze niet doorgaan dan kan er voor een andere datum gekozen worden, anders wordt het betaalde bedrag geretourneerd.

Als u als groep van 5 deelnemers bv; met vrienden/vriendinnen, familie en of collega's wilt inschrijven graag iedere deelnemer een formulier invullen en aangeven bij de opmerkingen dat het om meerdere personen gaat, dan bent u zeker van dezelfde datum.

Naam: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Telefoon: *
E-mail: *
Geef middels de onderstaande selectielijsten een top 3 van de door u gewenste workshops op. Indien uw eerste keuze vol zit zal ik u proberen in de delen voor uw 2e of 3e keuze. Indien u maar een datum kan, dan alle 3 de keuzes dezelfde datum. Alle workshops vinden plaats op de 1e zondag van de maand. Er kunnen meer zondagen per maand ingezet worden, dat is afhankelijk van de animo, b.v. een vriendengroep van 5. Daarvoor even contact maken om een datum af te spreken. mobiel: 06-12282793 of mail: info@kunstwan.nl
Workshop 1e keus: *
Workshop 2e keus: *
Workshop 3e keus: *
Opmerkingen:


* verplicht in te vullen

Hoofdmenu