Crowdfunding voor het ParkinsonFonds Workshop

om het “ParkinsonGrasveld” te maken

Een belangeloos initiatief

Foto manipulatie: Twan Hendriks

Ieder grassprietje deint zijn eigen richting door aanzet van dezelfde wind.
Zoals ieder Parkinson patiënt zijn eigen koers heeft en mee moet deinen met diezelfde wind. De wind die leidt tot flexibiliteit, reflectie en positiviteit.

In de workshop maakt u een grasfiguur van klei onder begeleiding en assistentie van kunstenaar Twan Hendriks. 250 grasfiguren zijn nodig voor een grasveld van minimaal 5,3x5,3 meter (zie bovenstaande gemanpuleerde foto). Het complete kunstproject “ParkinsonGrasveld” wordt te koop aangeboden voor een nog grotere opbrengst. Deze opbrengst van de workshops en de verkoop wordt, minus de productiekosten, volledig ter beschikking gesteld aan wetenschppelijk onderzoek, i.s.m. het ParkinsonFonds. Het ParkinsonFonds subsidieert baanbrekend onderzoek naar de oorzaken en bestrijding van parkinson.

Het aantal deelnemers aan de workshops is minimaal 3 en maximaal 5. Het begint om 10:00 uur ‘s morgens en eindigt om 17:00 uur. Om 13:00 uur wordt er een lunch geserveerd. Aan het einde van de dag wordt elke deelnemer gefotografeerd met zijn/haar grasfiguur. Deze opname, inclusief zijn/haar verhaal in relatie met de betrokkenheid met dit initiatief, wordt gebruikt voor een uitgebreid boekwerk over het project en is onderdeel van het totale concept.

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 7 Slideshow Image 8 Slideshow Image 9 Slideshow Image 10 Slideshow Image 11 Slideshow Image 12 Slideshow Image 13 Slideshow Image 14

Danielle van Dijk fotografie

Inschrijfformlier

Deelnemers wacht:
 • Donatie aan een goed doel.
 • Avontuurlijke dag, incl. uitgebreide lunch, koffie en thee.
 • Een kijkje in de wereld van professionele kunsten en keramiek.
 • Wordt vereeuwigd met het resultaat, en zijn/haar verhaal, in boekvorm.
 • Iedere deelnemer krijgt die boekuitgave als aandenken.
 • Als ook de gebruikte schort met opdruk (zie foto).
 • Naamvermelding bij het kunstwerk.
 • En natuurlijk..... de EEUWIGE ROEM.

  De kosten bedragen € 150,-.
  De workshop vindt plaats in het gebouw “Goretti”,
  Wilhelminapark 53-54 in Tilburg.