Workshop inschrijfformulier

Met dit formulier kunt u zich aanmelden voor de workshop "Crowdfunding voor het ParkisonFonds"
Na ontvangst van uw inschrijving, ontvangt u van mij een bevestiging / antwoord. Mocht u binnen 7 dagen, geen bevestiging of antwoord hebben ontvangen, dan verzoek ik u vriendelijk contact met mij op te nemen via telefoonnummer 06-12282793.
De workshop gaat van start bij een inschrijving van minimaal 3 en maximaal 5 personen. Een week voorafgaand aan de datum krijgt u van mij een bericht van doorgang. Mocht de workshop niet doorgaan dan kan er voor een andere datum gekozen worden of wordt het betaalde bedrag geretourneerd.

Als u als groep van 5 deelnemers (bv; met vrienden/vriendinnen, familie en of collega's) wilt inschrijven, dan graag iedere deelnemer een formulier laten invullen en bij de opmerkingen de naam van de groep aangeven, dan bent u er zeker van dat u allemaal voor dezelfde workshop wordt ingeschreven.
De persoon die een groep van 5 deelnemers organiseert krijgt als bonus een p
rent ter waarde van € 175,- cadeau (zie De workshop).
_______________________________________________________________________________________________
Naam: * 1e keus: *

Zit uw datum keuze er niet bij neem dan contact met mij op voor mogelijk een andere datum.

Adres: * 2e keus: *
Postcode: * 3e keus: *
Woonplaats: * termijn betaling: *

06-12282793
info@kunstwan.nl

Telefoon: * Opmerking:
E-mail: *
  *verplicht in te vullen  
Geef in bovenstaande selectie een top 3 aan van de door u gewenste workshops. Indien uw eerste keus vol zit zal ik proberen u in te delen voor uw 2e of 3e keuze. Indien u maar één datum beschikbaar bent, vul dan in ieder vakje dezelfde datum in. Alle workshops vinden plaats op de 1e zondag van de maand. Er kunnen meer zondagen per maand ingezet worden, dat is afhankelijk van de animo, b.v. een groep van 5 vrienden/vriendinnen of collega's. Daarvoor graag even contact maken om een datum af te spreken (mobiel: 06-12282793 of mail: info@kunstwan.nl).
HOME