reviews

Hartelijk dank Twan,
Bedankt voor de prachtige vormgeving die de inhoud optimaal benadrukt. Waar Parkinson gestaltes in omvang slinken door onbedoelde over beweeglijkheid, geef jij blijk van een ongekende dynamiek bij dit project. Het neemt toe in omvang, het spreekt duidelijke taal in woord en beeld en nodigt uit tot een verdere voltooiing!
Chapeau en groeten,
Marianne Wulms - Hovens


Dag Twan,
Het eindresultaat is heel mooi. Dank je wel voor je initiatief!
Vriendelijke groet.
Elsmarieke


Beste Twan,
Allereerst hartelijk dank voor de mooie foto en de werkfoto’s. Ik heb erg veel bewondering voor de manier waarop jij met het “Parkinsongras” meebuigt! Jouw project is een voorbeeld voor iedereen die kampt met de gevolgen van een ernstige ziekte. Chapeau! En ik hoop dat je hier zelf ook gelukkig van wordt en er moed uit put. Veel succes.
Marjan.


Dag Twan,
natuurlijk mag je de inbreng gebruiken voor het goede doel. Ik ben onder de indruk van wat je allemaal tot stand hebt gebracht.
Heel veel succes Twan!
Groetjes,
Ella


Dag Twan,
Ziet er hartstikke mooi uit! Ben benieuwd naar het totale resultaat. Succes ermee!
Met vriendelijke groet,
Gief van Schijndel
Directeur
Prins Heerlijk


Hoi Twan,
Ik beschouw het als een privilege dat ik in je boek mag komen. Je bent niet alleen een meer dan geduldige docent gebleken maar ook je fotografische oog zorgt voor een mooie reportage. Nogmaals dank en heel veel succes met het grasveld.
Warme groetjes, Trudie